min vecka..




Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.



först och främst skulle jag lägga in en massa pengar på mitt sparkonto. det kommer jag ju använda sedan när jag blir 18plusare för att köpa saker.

sen så skulle jag betala av en del saker som är liiite privata.

sedan skulle jag faktiskt köpa en till hund. men jag kommer alltid älska Therry mest. jag skulle köpa en liten råtta. gissa vilken ras?!

sen så skulle jag ta med mina vänner och kanske min och deras familjer till fjällen och åka skidor!!

sedan skulle jag åka iväg i ungefär en månad med mina vänner + deras familjer till något riktigt varm ställe. typ Thailand? jag måste verkligen iväg ifrån Sverige. helst nu, helst snabbt och helst längeee! fett nice.


måndaag

fick jävligt fort idag faktiskt. skönt ändå.
ska kanske träffa Oliver sen ♥ om inte så vill Frida att jag kommer till gården med henne och Murro. vi får laa seeeeee. om jag ens orkar gå ut, eller så stannar jag inne och kollar depserate housewives!

denna vecka lär bli bäst.. visar mer sen

Dag 6 – Typ av killar jag faller för



men jag tycker en kille ska vara snäll, omtänksam och typ.. underbar. haha jag kan inte ens förklara. däremot så gillar jag alltid dåliga killar. typ idioter, jaja.
även om insidan som bara ska räknas så måste man ha en attraktion till killen/tjejen. tycker jag. om jag ser en snygg kille ser han nog ut såhär:

brunt hår. det kan vara snaggat (helst..) eller typ sådär långt..
muskelös. vem vill ha en klen kille? han behöver inte vara världens biff men muskler ska han ha. tänk om man hade haft en kille som va klenare än mig?




lördag..

åh vad trött jag är. somnade runt 2 kanske, sen vaknade jag runt halv 6 (gör det ganska ofta faktiskt, ugnefär samma tid hela tiden. tv:en var på, även om jag hade stängt av den. ganska läskigt..) fast jag somnade om och vaknade hela tiden tills klockan tolv då jag gick upp på riktigt.
sen såg jag en kommentar om att jag hade dissat någon? förstår inte ens vad dem menar.. förklara gärna mer!

lite om igår också, jag skulle ju träffa Hanna på allum. Sen så visste jag inte mer. Men då kom Ebba och LinneaL också. Sedan efter en kvart kom nea, några åt på kinan och så vidare. Vi stack till gården och så. Sen då skulle Ebba och LinneaL hem tidigt :( då kom Filip och Andre. Sen så skulle jag och nea hem men Filip höll kvar mig i allum.. snällt. aja :(

ska iallfall dra till bussen snart. ska med halv 6 bussen och träffa någraaa. blandannat Linnea och Hanna. Haha. Sen tror jag vi sticker hem till någon och tar de luuuuuuuuugnt. soft.

en bild ifrån förra helgen då Ebbalina och Linnea sov hos mig. Dagen/morgonen efter så plattade vi Neas hår och så jö...


pallar inte rotera..

vänners bloggar..

tycker faktiskt att alla skall kolla domhära bloggarna.. dom äger ;)

Jennie
Ebbalina
Evelina
Therese

sen så känner jag massa fler som har bloggar. men dem tänker jag inte länka för jag länkar bah dom som står där på sidan (som uppdaterar också..) elak jag kan va ibland.. :(

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu



solen. fatta hur ballt de kommer bli i sommar?! 

Det har varit en varm sommardag. Vi har legat och stekit hela dan. Vi har blivit röda och svettiga. Vi har badat och fiskat. Sen så drar vi hem runt 6 för att hämta lite skit. Sen drar vi till willys och köper en engånsgrill. Vi drar upp och grillar ngt (?) sitter runt och kanske tar ett kvällsdopp. Vi sitter med våra fantor/kolor i handen och är nöjda. Vi skrattar och vi ler. Vi vet att det är perfekt just nu. Men vi vet också att det snart är över. Vi tar dagarna som dom kommer. Vi försöker leva livet. Vi försöker ta vara på all tid. Men det går för snabbt. Ena stunden är solen och gemenskapen här. Sen när vi blundar och öppnar ögonen så är allt över. Solen har försvunnit bakom ett regnmoln som hälsar på. Livet går för fort, tiden går för fort. Stoppa den underbara tiden och låt det vara så hela tiden. Ja, tänk om det kunde varit sommar hela tiden..? Undra hur livet hade sett ut då..







once in a life time

hemma

var med Hanna, Andersson, Ebbalina, LinneaL, Filip och Andre. Ingeeeet speciellt typ. Inga bilder eftersom min underbara kamera som inte ens fyllt en månad e sönder..

nu drar jag

drar till allum för att träffa Hanna nu. får se vad vi ska göra.. har däremot bytt om lite. hade ju leggins förut men bytte till jeans. vill ju nt frysa rumpan av mig.. :( sen så hade jag ju en grå halsduk förut, men näe. I'm black today with white skin..

Fredag!!

fan va gött med fredag. fast jag är jätte trött :( åh segt. men det blir nog ändå en najs fredag, och om inte - så har vi ju imon, lördag kvar!! och då blir de fett nice. jag har funderat på att dra till celle idag, kanske gör det trots allt. vi får la se.

annars va skolan jeffla nice. först sexualkunskap, vi pratade om porr, våldtäkt och mest om killar. samhället är ju faktiskt väldigt dåligt enligt mig! jag har blivit jagad flera gånger här i lilla partille. det är inte säkert att vara ute sent på kvällarna om man bara är tjejer! sen so, blabla.. sen på den lååånga lunchen drog faktiskt alla tjejer till allum och käkade. sen willys sen tbx till skolan. då var det engelska, segt  jag typ somnade. gött! satt i grupprum med några tjejor. sen så hade vi svenska och vi skriver typ en handbok om kärlek. ett ganska stort och svårt ämne att skriva om. alla tycker ju olika..? vissa har inte varit med om kärlek medans andra har varit riktigt kära minst en gång. jaja det lär nog bli bra, är på kapitel 3 - alltså  så ska jag välja ut en kärleks dikt som jag tycker talar till mig. vissa dikter är så vackra och de säger så mycket!

jaja Gud va tråkigt inlägg det blev nu! ska iallfall med 6 bussen till allum och träffa kära Hanna. sen så kommer det fler underbara människor. let's se whats happend.

fuck min kamera skärm är sönder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


systrarna blonde.

snyggingarna


Dag 4 - Mina mål /drömmar /önskningar



Jag har drömmen att bli sååå rik så att jag inte ens behöver tänka på något. det lär ju inte hända men drömma
kan man ju? jag vill bo i ett stort vitt hus i Florida med en man, två/tre barn och massa husdjur. jag vill vara hemmafru..
eller vill jag bo på landet, HAHA! men de har jag alltid velat, jag är ju typ världens djur-människa? lite som en apa typ..

jag vill faktiskt ha en karriär när jag precis gått ut ur skolan. jag vill jobba som advokat/psykolog eller typ något med djur eller barn. haha ganska stor skillnad..?
folk brukar faktiskt skratta eller kolla konstigt på mig när jag säger att jag vill bli psykolog eller advokat. dem säger alltid: man måste ha jätte bra betyg. jaha okej? tror ni inte jag vet eller? :D jag har rätt så bra betyg faktiskt. 2 VG och resten G. det är bra eftersom jag inte pluggade eller kämpade något förra terminen. it's just natrual. men tänk då om jag lägger till lite extra (jag har G+ i nästan allt..) ja då får jag massa VG. gött!!

men som sagt då, jag vill vara en rik, oberoende hemma fru i ett varmt land. det är en dröm, en fantasivärld jag skulle vilja leva i. men om jag måste välja en dröm som ska vara med realistisk så skulle det nog vart att bo i ett fint villa område någonstans runt här jag bor. jag skulle vara hemma och kanske jobba 30% (så jag har något att göra på dagarna..) och vara hemma och passa barnen. oh my gosh!

nu låter jag som en gammal hagga på 40+, så det får räcka! nu lägger jag av.



lol..

Sista lektionen..!

Sitter just nu på min sista lektion, spanska. Ganska segt men ändå ganska kul. Vi har vikarie då är det alltid lite roligare. Ska till mormor direkt efter, precis som på alla torsdagar. Jag äter ju där, mamma jobbar sent. Jaja, sen pallar jag inte dra ut idag, igen. Så jag ska bah kolla desperate housewives! På säsong 5 nu :d

@ fika

Sitter och fikar på cafét som filip jobbar på. Han slutar kl 4 och då drar vi vidare! Är med frida just nu...

Mobilblogg

Hej. Jag mobilbloggar :) ska till bussen om tio minuter. Lär vara kallt ute... Sen efter skolan ska jag först upp till furulund och hämta frida. Sen ska vi till stan. Där kanske vi träffar Hanna och Issa. Och vi ska shoppa. Lite till fredag då man är bjuden på fest. Kommer bli kul! Sen köpa andra saker också kanske... Vi får la se. Vi ska hälsa på filip också tror jag! Han jobbar ju i ett café i nordstan och så. Palla! Segt att jobba och så :(

dag tre - årstiden jag gillar mest, och varför

sommaren

jag älskar allt med sommaren. vädret, stämningen - ja allt. allt är perfekt på sommarn. man bråkar nästan aldrig med sina vänner, man har alltid kul och man har alltid något att göra. finns det något mer att begära..?


dag 2 - en person jag vill träffa just nu



Hanna och Ebbalina. Vi måste prata..


söndagar är Guds vilodag

ursäkta den dåliga uppdateringen. det är iallfall söndag och det betyder att jag bara är hemma och tar det lugnt. det gör jag varje söndag. man är ute och uppe sent varje fredag och lördag, sen måste man ju vila och det gör man på söndag!
men jag va iallfall på allum i en halvtimma förut, skulle bara fylla på mobilen. man måste ju ha gratis sms annars kan man nt smsa med hanna, issa eller ebbalina :(

iallfall, igår va jag med filip, nea och hanna. vi drog tillslut till Hanna och kollade film. Jackass 2! skit ballt. men då va inte nea med. jajajaaa

dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om moi.





1. jag är naturlig blond.
2. jag älskar min familj (i familjen ingår vänner + the real family!)
3. med för mycket makt blir jag galen..
4. jag hatar min klass samtidigt som jag älskar den. kärlek e svår ibland?
5. jag är inte kär just nu
6. jag är troende (Gud ofc..)
7. jag ääääääälskar svensk rapp!
8. jag dansar när inte någon ser.
9. jag har aldrig varit full! whowhoooo
10. jag vill bli pshykolog!

lördag, men trött är bara förordet..

jag är trött efter igår. men ska dra ut nu igen. jag va faktiskt på allum förut. jag vetinte ens varför. jajaaaa, nu ska jag klä på mig och dra ut.

puss ♥


oohhh Susie´!!

*sjunger*

nu håller på vi och platta Neas hår. *Hemligt projekt* annars sitter vi här och lyssnar på typ 80-tals musik. det va bättre förr. haha lol..

Eppa måste dra hem 3, segt.Hon ska träffa en kille.. :(
 Men sen blir det att vara med Hanna & Nea. Kanske Oliver, och kanske Filip. Vi får la se.

Omg, inatt, alla hade somnat.. så jag tänkte på en sak som hände igår kväll.. så jag började asflabba. ärligt jag grät.. så jag väckte alla (a) ganska kul ändå!




ännu en bild ifrån igår, dålig kvalite..

lördag morgon - 22 januar 2011



hejhej.
ni kanske märkte att jag skrev lite fel på nattinlägget. men det var så mörkt i mitt rum och vi kollade film och jag skrev de på en sekund.. jag lovar er!

jajaaa.. jag behöver inte berätta exakt allt vi gjorde igår men det var iallfall jag, Hanna, Filip, Nea, Ebbalina, Kevin & Adam. Oliver & Lukas skulle kommit men de typ gick inte..

vi va på ungdomen, hos mig (i typ fem minuter. det var massa andra här..) hos Linnea och så. Vi skulle dratt till Kevin men vi typ orkade inte eller något..

och vi skulle gå till skulltorp. så va de jätte halt så jag trilla :o inte för att det gjorde ont eller något, jag typ kände inte något. bara att jag skrapa upp handen lite :( jaja jag lever så det är ju något posetivt?

sen så idag, ska jag inte va med frida ♥ och hennes coola gäng.. även fast att det var hon som bjöd in mig. jag ska faktiskt träffa Hanna! Kanske Filip åxå! hhmm, kanske skulle sova hos Nea också? :o shit, jag vetinte!

desvärre tog jag inte många bilder igår. lite tragiskt :(


Filip & Adam

haha! Filip & jag i spegeln och snyggning Adam! ♥

hände något med kvaliten.. men Hanna & Adam!



bara luffar-bilder.. :(

nattblogg

ganska kul dag! kan inte skriva mår int så bra just nu. men vi härs färmodligen imon

vi börjar imon då ;)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


snodd ifrån favoritbloggerskan Paulina!


om du är saknad, nej?

jag kan fortfarande kolla tillbaka ibland. jag kan säga att allt var perfekt då, men jag skulle ljuga. jag kan säga att jag inte saknar de, då ljuger jag. jag saknar tiderna och inte dig. vi har vuxit ifrån varandra.
jag ogillar när människor snackar skit om mig och mina vänner. det är inte okej.
jag var lycklig (är fortfarande lycklig!!) den tiden du ''fanns''. men du är borta nu. om jag är ledsen över det? på sätt och vis. jag saknar när man var mindre.

ångra aldrig något du har gjort. ångra de du inte ha gjort.

look of the day!


skinnjacka
halsduk
linne
jeans
skor
uppsatt hår eftersom vi dansade..

däremot ser ni kanske att de hållet vid låret (höger för er..) sprack.. jag satt och tog upp de. lyckat! men de e bara lite hud!

fredag!!!!

hemma ifrån skolan nu. jävlar va kul de va idag! ni skulle bah ana. först med sexualkunskap. ytterst trevligt. sen så på lunchen så drog jag, Hanna & Ebbalina in i ett *hemligt* rum och dansade och så. Jag går ju i dans på elevens val så först lärde jag mig den. sen så dansade helt random och bara hade de bäst!

och nu, efter skolan så ska jag snart träffa folket! lär bli kul.. vi får la se vad vi hittar på ;) *blink*
jag ska senare träffa Linnea, Ebbalina, Filip, Hanna, Kevin och Adam (?). kanske oliver, timmy & robin också. men förmodligen inte.

sen ikväll ska ju Ebba & Nea sova hos mig. Vi ska förmodligen äta donken skit och sånt. lär bli en riktigt gó fredag faktiskt!

(ska snart skriva ett svar på tal inlägg, till älsklingen Frida  ♥)


dålig bild men ändå. kolla himlen! på ena sidan va den svart. på andra sidan va den turkos. underbart! (imorse)

ebba is shiting on the toilett! (bra engelska där va?)

behöver du energi..?

här finns det tio sätt på att få energi. är du trött? pröva en eller flera..? ;)

1. Gå ut. Unna dig själv en liten promenad när solen är framme, passa på under lunchen eller varför inte promenera till jobbet?

2. Ät potäter.
Potatisen toppar listan när det kommer till innehållet av den humörhöjande signalsubstansen serotonin.

3. Tänd lampan.
På hösten och vintern råder det brist på ljus, men med konstgjort ljus kommer man långt. Tänd flera lampor, använd starka glödlampor (så högt antal watt som lamporna klarar) och investera i en ljusterapilampa.

4. Ha sex.
När vi har sex ökar dosen av dopamin och endorfiner, dessa hjälper kroppen att hålla humöret uppe.

5. Ät broccoli
. Har du brist på B-vitaminet folsyra kan det påverka ditt humör negativt. Ät broccoli, kalvlever och spenat för att få smilgroparna att gå uppåt igen.

6. Skratta.
Att ett skratt förlänger livet vet vi, men att effekten håller i sig även efter skrattet kanske är nyheter. Dessutom visar en ny studie från Loma Linda University i USA att redan inför att vi ska se en rolig film ökar serotoninnivåerna i kroppen med 27 procent.

7. Träna.
Riktigt hård träning höjer produktionen av serotonin, endorfin, dopamin, anandamid och fenylethylamin. Dessutom minskar produktionen av stresshormonet kortisol. Men det räcker inte med en långsam promenad, höginstensiv träning där du använder hela kroppen är vad som krävs.

8. Ät fisk.
D-vitaminbrist kan gå ut över humöret och under vinterhalvåret är inte solljuset tillräckligt starkt för att kroppen ska kunna bilda D-vitamin. Däremot kan du genom att äta rikligt med makrill, lax och sill få i dig tillräckligt med vitamin D.

9. Ät selen.
Spårämnet selen är inte bara bra för att förebygga cancer, förbättra spermakvaliteten och bygga upp immunförsvaret, det påverkar även humöret i positiv riktning. Den dagliga dosen selen får du i dig om du äter: 100 gram kokt kycklingbröst eller 10 gram paranötter.

10. Håll temperaturen.
Vem blir inte sur av att frysa? Låg temperatur kan vara en av bovarna när det gäller trötthet och vinterdepression, så spara inte på värmen och klä på dig ordentligt när du är ute. Köp en gosig fleecefilt eller en värmande vetekudde att ta till när du känner dig extra huttrig.

sex & samlevnad!

hemma nu. jag och neazh träffade Filip & Andre så vi luffade lite med dom. Vi hittade saker vi ska köpa till Ebbis! Jävla nice ändå..

just nu har jag precis kommit ut ur duschen. tråkig blogg man har! :( aja, jag smsar med folket och jag webbar med Ebbis. Däremot e hon otroligt osocial för hon står hon dansar med sin bror.. random?

Iallfall, imorgon är det fredag. Har sexualkunskap! jävla nice ändå. Sen så sista lektionen - svenskan asså - ska man hjälpa efterblivna Ebba med Dagboken. Vi låtsas vara några andra personer, som levde under Franska Revolutionen och så skriver vi dagbok och så. Jag är ju redan klar. Smart jag e, eller hur? Men hon behöver ju hjälp.. lille flicka ♥

sen efter skolan ska jag vara med Nea, Ebbalina & Filip. Vi ska fixis lite saker & så. Sen så ska Ebba och Linnea sova hos mig! ;) Lär bli jävla nice imorgon ändå.. fast de blir nog lite tråkigt i skolan eftersom Hanna ska iväg typ vid ett..

torsdag

tårarna rinner

tja! kollar massa desperate houswives och ätit massa choklad. ska iväg te allum nu med neazh och träffa filip. ska bah lämna hans väska. jag & nea ska nog kolla om vi hittar något till Ebbis!

skönt att man har planerat morgondagen. jag älskar fredagar. om inte fredagar hade funnits, hur skulle jag då kunnat stiga upp på morgonen..? eller har jag fel?

Världens sundaste man..

Walter Willet äter mycket fibrer, proteiner och fullkorn. Om han är världens sundaste man kanske vi borde följa hans kostråd?

Så här ser i alla fall ett vanligt dagsintag ut för honom:

Frukost

Gröt i stora lass. Gjord på sju sorters fullkorn, kokt i en halvtimme och serverad med frukt och nötter.

Lunch

Sallad med massor av grönsaker. Gärna serverad med vinaigrettedressing, korngryn och nötter. Till detta stekt fisk eller tofu, alternativt grovt fullkornsbröd med avokado eller jordnötssmör.

Middag

Sallad med kyckling eller fisk.


kan man leva utav McDonken mat..? skoja, jag gillar nt ens sånt skit! :D

bilder ifrån idag..


min käre mattebok..


daniel, så jävla gó pöjk! ♥ (mörk bild, höll för blixten.. dumma mig!)

gosh va fin!


de lät typ såhär: Men Melina, när får jag min autograf?!
jobbigt med fans :(( *skämt*

planer..

planer inför helgen vad jag vet än så länge..:

fredag: ebbrunk ska sova hos mig. de betyder att de kommer bli enormt kul. hanna ska nog va med, fast det vet hon inte än.. sen så blir vi la fler eller något!

lördag: kanske till backa och träffa Casper med Hanna, fast Casper vet inte något.. än. men vi får la se vad som händer. eller så frågade frida om jag vill va med henne och hennes klasskompisar? typ natalie, hugo & kein (?)

söndag: softilera efter en wierd helg..


hemligt projekt by the coolingarna

vi tjejer i 8e håller på med en liten rolig grej. vi får se hur det går att utföra den iallafall.. om vi ska göra det eller inte. lär bli roligt, om vi kan. annars e de ju lite pinsamt..


tio bra skäl att äta choklad!

Här är 10 medicinska tillstånd som sägs påverkas av choklad.

1. Blodproppar.
En blodpropp bildas när blodplättar koagulerar (stelnar), men studier har visat att kakaons flavonoider motverkar koagulering och har därför tillskrivits samma blodförtunnande egenskaper som läkemedlet Trombyl.

2. Ångest.
I kakao finns aminosyran Tryptofan som bland annat används vid framställningen av signalsubstansen Serotonin. När serotoninhalten i hjärnan minskar ökar risken för att utveckla depression.

3. Viktminskande.
Studier har visat att kakao bidrar till viktminskning. Kakaon är rik på fibrer som förhindrar fettinlagring och ökar mättnadskänslan.

4. Lusthöjare.
Signalsubstansen serotonin påverkar vår sexlust och när vi får i oss choklad höjs nivåerna av serotonin. Choklad har dessutom visat sig vara lika pulshöjande som en upphetsande kyss.

5. Immunförsvaret.
Choklad är en riktig höjdare för immunförsvaret. En bit mörk choklad innehåller bland annat vitamin A och E, järn, kalium, fosfor, selen och magnesium.

6. Hjärt- och kärlsjukdom. I rå kakao finns det stora mängder antioxidativt magnesium som minskar risken för stroke, blodproppar och hjärtinfarkt. En 100 grams chokladkaka innehåller en femtedel av det dagliga magnesiumbehovet.

7. Kolesterolet.
Kakaosmör innehåller, precis som olivoljan, den nyttiga, enkelomättade oljesyran Omega -9. En tredjedel av fettet i kakaosmöret är stearinsyra som är mättat fett, men eftersom levern bryter ner stearinoljan och ombildar den till oljesyra blir resultatet att choklad, precis som olivolja, ökar det goda och minskar det onda kolesterolet.

8. Blodtrycket.
Kakao innehåller flera nyttiga antioxidanter, bland annat polyfenoler. De stimulerar kvävgasen i blodet som får kärölen att slappna av och bodtrycket att minska.

9. Trötthet.
Kakao innehåller teofyllin, koffein och tebromin som verkar uppiggande. Dessutom kan tebromin i stora mängder vidga luftrören vilket gör att vi får i oss mer syre och blir piggare.

10. Tumörhämmare.
Kakao innehåller fytokemikalier som hämmar tillväxten av tumörer i tjocktarmen.



som dem flesta utav mina vänner vet så älskar jag choklad. jag är helt seriöst beroende utav det. men har dragit ner mycket på choklad men jag äter fortfarande mycket. ska sluta äta choklad, någon dag.. men det är ju så gott! vad hade livet varit utan choklad..?

onsdag ''kväll''

jag va i utby förut. där har man många minnen, eller hur?

det var ju verkligen toppen kul!.. och jag ska försöka somna klockan nio ikväll. hoppas de går bra då.


shit, de e prov imon..

är på otroligt dåligt humör! så bråka inte med mig! lite försent kanske..

iallafall.. förut ''hjälpte'' Filip mig med plugget. Vi va hemma hos mig och sånt skit. Sen så pratade jag med min käre broder och Celinas käre broder. Hahah kul de!

ska hoppa in i duschen och sen plugga lite mer. måste få G..


pluggning

oh yeah i hate you bitch ♥♥

eftersom jag har varit en duktig tjej och bara stannat hemma idag och ''pluggat'' så behöver jag inte plugga mer. haha jo.. så ska nog plugga imon. sen på onsdag ska jag och hanna förmodligen hem till mig och spela mulle meck. och plugga.. dem som vill hänga med ska hänga med.

ska typ sova nu. bra att man får tag på ebbrunk.. åh! miffo som inte svarar på mobilen. blir arg!!!! aja godnatt....

ebba, miffobarnet själv - om du ser detta så var vänligen smsa mig!



nej, jag tar inte tillbaka något jag sa. varför, jag menade ju det?





älskar dig Frida. Hoppas du vet de..

bilderna passar inte in i rubriken. men vilken bild gör de?

and that's the point =)

jag vet att det är olagligt att lägga ut bilder på någon annan utan tillstånd. när gjorde jag det senast? jag vet att jag har gjort de. men jag gör det inte. ganska stor skillnad eller hur? ;)

hmm..

ALLMÄNT:

Namn: Melina
Piercingar: I öronen
Tatueringar: Inga .
Längd: 1,61
Skostorlek: 37 
Hårfärg: blondt
Är du kär i någon:  nej 
Önskar du att du bodde någon annanstans: utomlands, i värmen 
Tänker du på självmord: Aldrig
Tycker andra att du är attraktiv: -
Vilket shampoo använder du: dove 
Vilken parfym använder du: olika
Vad är du rädd för: mycket
Gillar du att tvätta: har aldrig gjort de?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja ! 

SENASTE:

Film du hyrde: Vet inte , det va ett tag sen .. 
Film du köpte: Kommer inte ihåg .. 
Låten du lyssnade på: venne
Låten du hade på hjärnan: venne
Låten du laddade ner: venne
Personen du ringde: filip 
TV program du tittade på: desperata husfruar
Personen du tänkte på: ..  
Bok du läste: inte utan min dotter 
Personen du fick mail av: Facebook ? 
Personen du fick brev av: farfar
Personen du fick sms av: bilel
Gången hela din familj åt middag tillsammans: ngn dagsen

FAVORIT:

Mat:
kinamat? hahha
Låt: venne
Sak att göra: umgås med the friends
Sport: ridning 
Dryck: Fanta eller päronsodcider :)
Kläder: jag älskar mjukis, för de e skönt. men inte snyggt..
Film: venne . 

ANTAL:

Gånger du varit kär:
En . 
Förälskad: Ett par gånger.
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: noll
Gånger ditt hjärta brustit: ingen .

Hjärtan brustit på grund av dej: hmm.. :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen: varje dag, eller inte :(
Ärr du har på kroppen: ett x antal..

 

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: skola -.- 
Var det kul: de va fight, mellan mig & hanna.. så ja
Hur tidigt stiger du upp: beror på
Gillar du att slåss: med Hanna, ja. Med Frida, ja. Med Ebbalina, ja. Med Linnea, tvek. Annars nej. 
Vad ska du göra ikväll: plugga! och sova.. 
Är du seriös: nej
Vad är du allergisk mot: inge
Var har du ont: ingenstans typ.. 
Använder du hårspray: njae 
Kan du stå på händer: Njae ne


irriterad

skulle ni som kopierar bilder ifrån min blogg med mina kort sluta med de! det är mina kort som jag äger. det ni gör är faktiskt olagligt. om jag skulle skriva att ni fick kopiera dem så skulle de va okej. men har jag skrivit de? näe! så sluta kopiera mina bilder utan tillstånd!

puss Melina ♥

åhfuck, de e måndag igen!

vill ha lov igen!

nu sitter jag och kollar desperate husfruar, igen. jag ska med nio bussen. mitt hår är helt fucked idag! så de lär bli uppsatt idag. jag ser ju likadan ut hela tiden, tycker inte ni de? :)

idag ska jag plugga & kolla på desperata husfruar. skulle egentligen träffat Frida, HannaE och SannaH (?) men näe. har ju prov..

drar ut

drar och träffar frida nu. kanske träffar filip också :D

bilder ifrån igår






jag & frida ♥


a real beuti looks like Hanna


love you hun



hemma hos Sanna:





söndag 16 januari 2011

idag är det söndag, segt eller hur?

idag ska jag nog bara vara hemma och kolla desperate housewives och plugga. om jag drar ut ska jag nog träffa Filip! :D

bild ifrån igår


drama queen

kom hem halv 1. idag har jag först varit med Hanna, Sanna, Linnea & Frida. Vi var vilse i ett läskigt ställe.. :( sen när vi äntligen kunde hitta tillbaka till Partille så stack vi till Donken! Mysigt. Jävla tjockisar! Sen så mötte vi Filip på allum. Så kom Bilel också (?) sen stack vi till ungdomens hus. va massa där, läskigt. sen så stack vi till Celina och där va de fest. Men allt förstördes, alla stack hem. Någon ställde till med drama så blev arg.. fick prata med massa ganska länge och blablabla! sedan stack vi till allum igen och träffade några. sen stack vi hem till Sanna, jag, Filip, Linnea och Frida! ♥

bilder kommer imorrn..


finally..

nu har jag äntligen gjort klart mina planer. ibland är livet jobbigt som business woman! ;) *skämt*

så nu gör jag såhär idag:

träffa Hanna. Vi ska till Göteborg med Sanna, Linnea & Frida ♥
Ikväll kanske jag träffar Filip

fix

nu ska jag fixa mig. ska träffa Hanna på allum. Vi ska prata om blommor & bin. helt seriöst.

i love Ke$ha

hihi kommer ni ihåg när jag alltid lyssnade på hennes låtar? jag pratade alltid om henne i förra bloggen & så vidare.

iallfall.. hon e bäst. mycket bättre än Justin Bieber!




lite om igår & planer om idag..

igår stack jag först över till Celina. Där var Jennie, Celina, Therese, Filip och Andre. Sen stack jag hem typ 9. Haha.. sen typ vid elva stack jag ut igen, med Nea & Oscar. Vi stack till Mcdonken och sen till Celina. Vi bah tog de chill och pratade och så. Inget dumt alls ;) sen stack vi hem runt halv 2. jag började prata i tele klockan ett, jag fortsatte de hemma också. vi pratade i lite mer än 4 timmar faktiskt (: 1 till halv 5! whowho. sen så däckade båda två. haha.

idag vaknade jag halv ett, typ en halvtimma sen. jag har nu två planer för idag..
1. åka till backa och träffa Casper. Hanna och Kevin hänger med isåfall..
2. vara med frida, nea & sanna. förmodligen ska vi dra till stan och...

just nu lutar det liiite mer på att vara med tjejerna. pga en sak.. men jag vetinte! åh svårt de kan va ibland :(


lite gammal bild därva.. nu är det fullt utav snö, igen. enormt dålig bild också. suddig och sånt skit. lev med de..

saknar

saknar min bäste vän, Oliver ♥

boring.. men ska ju till allum snart & träffa folk :)





issa, jag, hanna & ebba

jävlar va tråkigt jag har..


Poledance

ni måste se..

ska inte poledancing typ vara sexigt..? eller vem vet.. ni kanske tycker de e säääxigt ;)

poledancing är en sån jävla bra träning bra. man tränar hela kroppen asså! lite tråkigt att själva sporten e dyr + att den har dåligt rykte.. :( men man måste iallfall vara jääävligt vältränad för att kunna göra såhär..


nu när det är försent, förstår jag..


Kom nyss hem

de va fan ballt i skolan. skrattade mycket. stack till allum på lunchen med Hanna, Issa & Ebblina! Käkade subway ♥

slutade tre, tog bussen till allum & träffade neazh. hon köpte en tröja te tjejkvällen som hon ska till ikväll! sen drog jag hem med kvart över 4 bussen och nu e jag här.. öhm..

iallafall, ska vara med fridott sen. vi skulle träffat hanna egentligen men hon & jennie ska iväg :) men frida är typ i furulund nu med natta? drar nog upp dit snart! ♥


Issa den fina ♥

Hanna den underbara ♥

hos Frida

var precis på allum med nea & frida. vi köpte kladdkaka, godis & trolldricka. sen så skulle underbara Nea på träning så jag och sötnosen Frida stack hem till Frida. Vi har snackat om allt ifrån himmel till jord, alltså killar, minnen, vänner & sprit. hihi skoja bara! inget för oss.. men iallfall, vi har snackat om mycket. det är det vänner är till för. att kunna prata om allt.



en bild ifrån nyår..



if I'd observed all the rules, I'd never have got anyhwere





one big & happy family ♥




torsdagen är äntligen slut..

hemkunskapen var seg, vi pratade och kollade film. jag somnade men ändå. sen gympan var otroligt jobbig faktiskt. bra till dem som gjorde den & planerade den. manizha, john, gustav & sanna. där förbrände man några kalorier! gött

sen på SOn var de lite kul, inte mycket men lite. sen på spanskan, jävla va kul de va. fick skrattattack. jag jobbade tsm med molly och sånt. vi typ skulle göra en dialog och läsa upp den för Stefan & Kalle. Enormt kul! tror jag börjar bli intresserad utav spanska igen.. ska satsa på ett G genom alla terminer på lexby! VG kan jag nog inte få så det är bara onödigt :)

skönt att torsdagen är typ slut. nu är jag ju hos mormor & morfar och ska käka snart tror jag. sedan blir de hem och sova. lär inte orka gå ut idag..


Jag ska flyga upp bland stjärnorna, rulla runt bland mjuka molnen och sova sött på månen. Hur högt flyger du?










2010 was the year, 21 december was the datum ♥


desperate housewives!

ska kolla tredje säsongen nu, taggad!! ♥

hanna & ebba

hej!
ebbalina & hanna gick precis hem. vi slutade ett så vi stack direkt te willys och köpte godis! ♥ sen stack vi hem till mig och kolla skräckfilm! lääääskigt.. men väldigt bra film faktiskt! skriver om den senare eller något.. vi hade la mysigt & lite kul & sånt där va ;)

imorn blir de 20 över 7 bussen igen, precis som idag, till skolan. åhh! så jävla segt!


i will always love you

du är gammal & grå.
älskar dig ifrån topp till tå.
från första ögonblick du va mig kär,
du gör mig lycklig att bara vara här.




feta dissen..

fet diss till Legally Blonde 3/Legally Blondes.

filmen var urdålig! de ser ut som om jag har filmat + typ jag har gjort filmen med mina vänner. jag gillar inte dem tvillingarna. dem gör allt för uppmärksamhet.. försöker vara blonda och sånt! usch fet diss!!

Elle (huvudrollen i Legally Blonde) är inte ens med i filmen. Urdåligt. Det är verkligen en sån wnb film. Ja som sagt, dem gör allt för att bli kända.

en fet kopia utav orginal, en riktig dålig kopia till & med..

hur kan en sån bra författare/manusskrivare som gjorde 1 & 2 göra 3an..?


HATAR tisdagar

fan va jag hatar tisdagar förutom när desperate housewives går på tv.
iallfall, igår träffade jag frida & hanna. vi luffade på allum, sen så va jennie, celina & tessan där också så vi pratad lite med dem. :) riktig luffardag, men skit samma!

idag har jag inte orkat gå ut. har redan duschat & så vidare. och nu kollar jag how I met youre mother. grym serie, älskar den!! och ska ladda ner lite skit filmer nu.

sen till helgen ska jag nog kolla den dära skit läskiga filmen som vi laddade ner. den är baserad på en sann historia också? helt fail :o tänker inte skriva namnet på den förän jag har sätt den! hiih ;)


partille centrum..

drar och träffar Hanna & Frida nu ♥

10 januari 2011 - första skoldagen i vårterminen..




åh jävligt segt med skola! men det är något man får leva med.. iallfall, det var ganska lugnt idag & så. men som sagt, det är fortfarande tråkigt med skola! vill åka bort härifrån nu, lämna alla problem och ligga på stranden i Thailand och sola med en iskall fanta i handen. det är drömmar de..

ska snart vara med frida, vi ska till allum! ♥ kolla & kanske köpa något. sen har jag bestämt att vi ska äta donken mat! men vi får la se, gillar inte ens sån mat egentligen + vill helst inte rulla fram.. :(

nä men man ska faktiskt vara nöjd med sin kropp, hur man än ser ut. men det är svårt, det kan jag erkänna! men alla har komplex, tror inte att något ser på sig själv och tänker ''Gud va vacker jag är''. Men det är så vi borde tänka. Jag kan erkänna att jag tycker jag är för kort, jag vill va lika lång som Sanna & Issa. (de är ungefär lika långa..) de känns mer vuxet! jag får leva med den längden på 163 hela mitt liv lixom.. :( det finns typ sexor som e lika långa som mig?! segt..


so damn hot girl ♥


facelook & outfit ifrån igår :)



kärlek ♥


omg va fin flickan e


OK Q8

omg skrattattack

precis pratat med filip, jävlar va jag skrattade. egentligen åt ingenting, eller kanske åt mig själv eller något? iallfall, ska dra till OK nu med underbara nea! hörs snart

Film tips!

som sagt kollade jag två skräckisar igår/inatt.

Den första jag såg hette The Human Centipede.

Sägs att det ska vara en av de läskigaste filmerna i världen..? Men tyvärr, det tycker inte jag! Kanske för att jag inte är lixom rädd för sånt här. Men ja, den var jävligt obehaglig! Han syr ihop människorna och ska skapa en tusenfoting. Enormt bra film faktiskt. Den känns verklig på något sätt. Den va så jävla psykisk sjuk så det inte är sant! Den är spännande genom hela filmen! 9/10 stjärnor tycker jag.
Även om ni är rädd för skräckfilmer borde ni se denhär, det är inte så att man blir rädd. den är mer äcklig pga allt blod!

hemma igen

sov hos frida inatt, med nea också. Vi åt pizza, chips & sånt där tjockis mat.. Sen så kollade vi massa läskiga videos förmodligen sanna.. på typ spöken & demoner. Jag blundade (A) vi typ blev skit rädda och sånt, skit kul! sen kollade vi två enormt obehagliga skräckfilmer.. tipsar dem i något annat inlägg..

fick min present ifrån nea igår, omg älskade dem! gör snygga ringar. tack sötnos! ♥ och utav frida fick jag ju på min födelsedag, ett coolt armband där det står star på ;)


igår, ansiksmask! jag och frida köpte medans linnea gjorde.. neas va grön & klumpig.. mums

åhh, ge mig sommar..

fan vad jag hatar detta piss väder! vad ska detta föreställa?! jävla pissland med pissregler & pissväder!!  ursäkta språket..

iallfall, ska snart iväg med Nea & Fridott. Vi ska typ köpa godis, hyra film (kanske..) och så ska vi beställa hem en fet familjepizza! tjockisdagen idag fan! och imon blir de ut & springa.. :(

vi kanske hörs senare, eller imon förmodligen med massa bilder ifrån idag/ikväll! mysigt mysigt!

allihopa får ha en otroligt rolig/mysig lördag idag då! idag är det typ sista dagen man kan vara ute lite senare innan skolan börjar, segt eller hur..?


undertiden jag väntar så drömmer jag mig bort med längtan/saknaden utav sommarn..


midsommar.. precis innan man blev jagad utav yxmannen..



sånt här är minnen för livet! ♥

vad är erat bästa sommarminne..? själv vet jag inte riktigt.. allt med mina vänner, i solen är grymt! på sommar är livet som en dröm, som en film eller något. allt skratt och gemenskap, så mysigt!

rymdfilmer & mullemeck

det går massa rymdfilmer på tv.. haha, ballt! så jag kollar på de + nu ska jag se om mitt gamla mulle meck fungerar! hoppas hoppas! älskar det spelet! har alltid gjort, kommer alltid att göra.


jävlar va snygg han är! eller inte.. (:


angående designen..

jag har gjort den själv.. och eftersom jag är dålig på design, som ni ser.. så är det bara tillfälligt!!


Fredag den 7 januari

Tja bloggen, enormt lugn fredag. Jävligt skönt! Skulle egentligen varit med Nea men vetinte vad som hände med det.. Men Gud så skönt det är att bara ta det lugnt. Min bror har köpt en ny bäddsoffa så vi gör om lite överallt känns det som! Har rensat mycket skit ifrån gaderoben, finns otroligt mycket som bara ligger där och samlar damm men som man aldrig använder! Så det är enormt skönt att få bort med det!

Håller på att göra om mitt rum också! Mitt rum är så fult! Har en bäddsoffa och en säng i rummet. Sängen ska bort! Det är mycket bättre med bäddsoffor enligt mig (men dubbelsängar är också jätte bra! ♥). Så sängen ska bort så ska lite annan skit in, sen ska man byta tv, bäddsoffa och sånt där. Men eftersom jag inte vill använda mina egna pengar (sparar till en resa.. berättar mer i ett annat inlägg!) så får man köpa en grej varje månad! Byrå blir det nästa månad då.. Bäddsoffa lär det nog bli sist! Ska nämligen ha en ganska bra bäddsoffa (åh en snygg..) och jag har inte pengarna nu, eller kanske till en halv bra bäddsoffa! Haha, men som sagt.. sparar mina pengar!

nu blev det ett otroligt tråkigt inlägg men spela roll!

ha det så bra nu allihopa söta barn!! ♥


jag & frida gumsan den 31 december! Vi fixade oss smått inför kvällen, efter ansiksmasken så drog vi över till Celina och där var Jennie & Therese också. Dem alla var jätte fina eftersom dom skulle på fest! ♥

Välkommen till min nya blogg!

Nytt år, nya händelser, ny blogg, ny bloggstil!

RSS 2.0